AGF Servicepunt

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-8200224

Of u nu kiest voor het totaalabonnement of de losse modules, u krijgt sowieso toegang tot de gebruikersomgeving van het AGF Servicepunt.
 

Uw eigen gebruikersomgeving

Via de online gebruikersomgeving van het AGF Servicepunt regelt u alle zaken op het gebied van marketing en communicatie én blijft u op de hoogte van het laatste (branche)nieuws. Deze speciale omgeving van het AGF Servicepunt zit in het online platform van Versplatform ‘MijnVersplatform’.

Hier beschikt u over een uitgebreid scala aan promotiemogelijkheden. Met behulp van een unieke gebruikersnaam en wachtwoord heeft u exclusieve toegang tot een eigen gebruikersomgeving en kunt u gebruik maken van een unieke AGF beeldenbank, diverse recepten in de receptenmodule, documenten, promotiematerialen en nog veel meer. Ook kunt u binnen de gebruikersomgeving uw digitale marketingmodules beheren.

Wat is MijnVersplatform?

MijnVersplatform is een omgeving waar versspecialisten uit diverse branches en formules samen komen. Het is een omgeving waar de waar diverse branches en klanten van Versplatform dagelijks in werken, waar zij informatie verkrijgen, met elkaar in contact komen en hun marketingmodules zoals bijvoorbeeld de website, drukwerk of bestanden beheren. MijnVersplatform biedt versondernemers via één systeem alle tools voor complete winkelondersteuning.

Over Versplatform

Versplatform is een full-service marketingbureau met verstand van vers en marketing! Het doel is om versspecialisten te ondersteunen op zowel online als offline marketinggebied. Het specialisme van Versplatform is versmarketing en het ondersteunen van versspecialisten met hun bedrijf. Dagelijks worden er honderden versspecialisten te woord gestaan en geadviseerd over hoe zij hun marketing professioneel en actiematig kunnen inzetten en hoe zij het beste uit hun bedrijf kunnen halen .

Over Versplatform

AGF Servicepunt

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-8200224

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten