AGF Servicepunt

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-8200224

Advies

Bij de groenteman kunt u terecht voor al uw vragen over groenten en fruit. Want naast de beste producten biedt de groenteman u nog iets anders, namelijk aandacht en advies. De groenteman is uw persoonlijke voedingsadviseur. Hij helpt u bij het maken van gezonde, lekkere, verantwoorde en verrassende keuze. Advies en persoonlijke aandacht bij de groenteman zijn heel normaal. Deze vakman kan u echt alles vertellen over zijn producten!

Nieuws & tips

Druivenvariatie

Een echte fruitsoort die in verschillende kleuren en smaken te verkrijgen zijn. Het is een ideale versnapering die gezond en verantwoord is. Wilt u ze liever met pitjes of zonder pitjes? Wij vertellen u meer over de soorten en smaken. Komt u ze maar proeven.

Lekker wokken met paksoi

Paksoi is een ideale groente om mee te wokken. In Nederland ligt Paksoi steeds vaker in de winkel en is goed het hele jaar te verkrijgen. Het is een knapperige groente die zowel in salades, in roerbakgerechten als in stamppot verwerkt kan worden. De hele struik is ook bruikbaar. De smaak kan aangepast worden door het toevoegen van kruiden, knoflook of gember. Vraag ons gerust naar een smakelijk recept!

Hollandse nieuwe oogst

De nieuwe oogst appels en peren van Hollandse bodem zijn van goede kwaliteit en zullen door de vele zonuren een uitmuntende smaak hebben. De bekende soorten zoals de Elstar, Jonagold, Junami, Kanzi, Lola en de Conference peer spelen in op de trends naar gezond en eerlijk eten. Ze zijn weer volop aanwezig en in verschillende soorten, maten en smaken te verkrijgen. Komt u een selectie uit proberen?

Pompoen; de blikvanger

Volgende week is het Halloween! Rondom deze tijd worden de pompoenen gebruikt als gezicht van een spook. Wist u dat een pompoen uithollen en uitsnijden helemaal niet moeilijk is? Lekker om te gebruiken in een gevulde pompoensoep, in een taart of in een salade.

Power to the pieper

De aardappel is wereldwijd het belangrijkste voedselgewas na rijst, tarwe en mais. In Nederland en België wordt de aardappel gezien als maaltijddrager. In andere landen telt hij mee als groentesoort. Er zijn verschillende soorten aardappelrassen verkrijgbaar. U kent vast wel de vastkokende en kruimige aardappelen. Maar ook hierin zit weer verschil. Wij vertellen u er graag meer over.

Herfst, herfst wat heb je te koop

Het herfstseizoen gaat weer van start bij uw groenteman! Op 1 september is de meteorologische herfst begonnen en verandert er niet alleen buiten veel, maar ook in de keuken. Het najaar is namelijk één van de mooiste perioden waarin de prachtigste najaarsgroenten, vaak van Nederlandse bodem, geoogst worden. Seizoensproducten die speciaal zijn geselecteerd op de beste smaak en kwaliteit.

Onze winkel

AGF Servicepunt

Fokkerstraat 2
3833 LD Leusden
033-8200224

Openingstijden

maandag 08:30 - 17:00
dinsdag 08:30 - 17:00
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten